6. juli 2009

De blob & Little big planet

Jeg havde lige en lille låner her den anden dag, der ville låne Wii spil. Lad det være sagt med det samme, DET ER ET PROBLEM!! Der er bare SÅ lange reservations køer på de fleste Wii spil, at du må vente på dem i lang, lang tid, før det endelig bliver din tur. Derfor, HUSK at reservere, hvis der er spil, du gerne vil låne. Ellers kommer du til at gå forgæves efter det, og det gider jo ingen.

Når det så er sagt, så spurgte min lille låner, om to af tidens nok mest interessante platformsspil, nemlig Little big planet,som vi selvfølgelig har købt, og De blob, som vi selvfølgelig også har købt. For lige at kunne snakke lidt om dem, fandt jeg de originale hjemmesider for disse spil og så grinede vi traileren.

Er du nu blevet nysgerrig efter at se hvad vi grinede af, så kan du følge disse link og se trailere, på:
http://www.deblob.com/#

Jeg tror De blob bliver et monster hit, men jeg kan jo tage fejl... ;o)

Du kan også more dig med et andet super godt platformsspil, Little big planet, der blev kåret som årets spil 2008 af GaneReactor.

http://www.littlebigplanet.com/da_DK/

Kender du ingen af spillene, er her et lille resume af dem:

De blob:
En ond korporation har forbudt alle farver i Chroma City, så nu er byen blevet et trist sted hvor alting er malet hvidt. Det vil farveklatten de Blob lave om på ved at male byen i alle regnbuens farver, før vagterne fanger ham.

Little big planet:
Har du lyst til at udforske den blå og grønne planet sammen med et nuttet tøjdyr ved navn "Sackboy"? Der er masser af spænding og fart over feltet, når I suser igennem de flotte og udfordrende baner med fantastiske scenerier. Når I har gennemført de første baner, kan du vælge at designe dine egne. Du får brug for alle dine kreative evner til at lave sjove baner fra bunden. Når du er færdig, kan du dele banerne med andre spillere på internettet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar