17. september 2009

Børnesiden på www.esbjergbibliotek.dk


Idag har jeg lyst til at fortælle lidt om Børnebibliotekets hjemmeside. Jeg tror ikke at der er ret mange børn, som ved, hvad de kan finde ud af på vores hjemmesiden. Vores adresse er: http://www.esbjergbibliotek.dk/
Det er forsiden til Esbjerg Kommunes Biblioteker (som vi så smukt hedder). For at komme til Børnesiden kan du klikke på Bookit (oppe i højre hjørne) eller klikke på linket Børnesiden (under Bookit i højre hjørne). Nu er du på børnebibliotekernes side. Det er en side som alle Esbjergs børnebiblioteker bruger.
Forsiden har vores mailadresse, så du kan skrive til os. Vi forsøger at svare samme dag, som du sender mail.
Her er også månedes tema. Her i semptember har det være Josefine Ottesen. Lige nu er det Ramadan - muslimernes fastemåned.
Vi har jo bøger vi gerne vil låne ud. En måde at "sælge" bøger på er at lave anmeldelser, så selvfølgelige har laver vi anmeldelser.
Vi bruger også vores forside til at reklamere for aktiviteter, som vi gerne vil gøre særlig opmærksom på. F.eks vores nye anmelderklubber.
Vores sidste link på denne side skifter hver gang man logger sig ind. Her kan man se smagsprøver på de arrangementer børnebibliotekerne har. Hvis man vil se alle arrangementer skal man klikke på linket "Det sker" oppe i bjælken.
Imorgen fortæller jeg om resten af vores hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar