17. september 2009

Børnesiden på www.esbjergbibliotek.dk fortsat




Vi blev færdige med forsiden (næsten) forleden dag. På bjælken "Selvbetjening" er der følgende links: "LæsSeLyt", "Gode links", "Det sker", "Nye indkøb", "Børnebiblioteket" "For de mindste" og "Temaer".


Linket "LæsSeLyt" er anmeldelser til bøger, film og lydbøger.


Linket "Gode links" er en side med links som er gode til børn. F.eks. "Spørg Olivia", "Jyttes hytte" og "Gamers globe". Har du forslag med gode børnelinks til denne side, må du meget gerne sende linket til os. Vores mail adresse finder du på vores forside.


Linket "Det sker" er vores arrangemter - hvad sker der af teater og aktiviter for børn på Esbjergs børnebiblioteket. Esbjerg Kommunes Biblioteker udgiver også en begivenhedskalender, som du kan få gratis på alle folkebiblioteker i kommunen.


Linket "Nye indkøb" viser hen til siden hvor du kan se hvad vi har købt af nye romaner, fagbøger, billedbøger, ungdomsbøger, Playstationspil, lydbøger, pc spil, musik cd'er, Wii og Xbox og dvd'er.


Linket "Børnebiblioteket" finder du Bogbussens køreplan. Du finder mail-adresser til børnebibliotekarerne på de forskellige biblioteket.


Så må vi heller ikke glemme "De mindste". Denne side har nogle få links til spille sider, som er rigtig gode for de mindste.


En rigtig informationsside er siden "Temaer". Hver månded vælger vi et emne ud, som vi skriver om og finder links til. Vi prøver at få temaerne til at være så aktuelle som muligt. Så i denne måned er temaet f.eks. Ramadan.


Håber denne gennemgang gi'r dig lyst til at prøve vores hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar