25. november 2009

Tegneserier


Tegneserier er noget som alle kender, og der findes efterhånden rigtig mange gode tegneserier. Både de klassiske, som for eksempel serien om Asterix der netop har fejret 50-års jubilæum, og de helt nye, som for eksempel manga-tegneserierne. Jeg læser selv rigtig mange tegneserier og derfor vil jeg gerne fortælle alle jer derude om forskellige gode links på nettet hvor man kan læse mere om tegneserier og de forskellige genrer. En af de rigtig gode sider er tegneseriesiden.dk Her kan man læse anmeldelser og diskutere sine yndlingstegneserier med andre tegneserielæsere. Siden blev i 2009 kåret som Danmarks bedste tegneserierelaterede website 2008 og har bestemt fortjent det.
En anden rigtig god tegneserieside er ComicWiki.dk som er et åbent tegneserieleksikon på nettet som alle kan bidrage til. Her kan man læse om tegneseriernes forskellige genrer, læse nyheder og deltage i diskutioner. Blandt andet er der en hel underside om Manga-tegneserier.
En anden stor dansk tegneserieside er Seriejournalen.dk hvor man også kan læse anmeldelser, artikler, interviews, nyheder mm. Der findes masser af tegneserier på bibliotekerne som man kan låne, indenfor mange forskellige genrer.
Blandt andet kan du låne Peter Madsens nye Valhalla-album, Vølvens syner, som er sidste og afsluttende bind i serien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar