2. marts 2009

Hallo er der nogen?

Jeg sidder lige her og skal forsøge at skrive noget til dette første historiske indlæg til bloggen. Historisk er det, fordi det er det første blogindlæg fra børnebiblioteket i Esbjerg.

Og hvad vil vi så med denne blog? Ja vi håber jo på, at vi her kan få fortalt de mange gode, sjove historier vi oplever på børnebiblioteket. Hver dag møder vi mange børn, der gerne vil fortælle os en lille historie eller vil vide et eller andet og disse fortællinger er ind imellem så gode, at vi gerne vil fortælle dem videre.

Der er også alle de gode bøger vi læser. Selvfølgelig kan man læse anmeldelser på vores hjemmeside, men her kan vi få lov til at fortælle om de bøger, der betyder rigtig meget for os eller som vi synes kunne være gode at diskutere med jer.

Andre gange har man til gengæld brug for hjælp til at finde ud af noget selv. F.eks. hvordan synes I børnebibliotekerne skal indrettes eller noget i den retning.

Som I nok kan se, så er der mange ting vi gerne vil med denne blog og vi håber på at få mange læsere og mange til at kommentere.

Så lige til allersidst: Velkommen til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar